Tietosuojailmoitus

Asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme yksityisyys sekä henkilötietojen turvallinen säilyttäminen on meille Valjaspuodissa tärkeää. Pyrimme keräämään ja käsittelemään henkilötietoja mahdollisimman läpinäkyvästi ja siksi tältä sivulta löydät lisää tietoa Valjaspuoti Oy:n tietosuojapolitiikasta.

Käsittelemme henkilötietoja aina noudattaen voimassaolevaa lainsäädäntöä, esimerkiksi EU:n yleisen Tietosuoja-asetuksen mukaisesti (679/2016). Meillä on laissa määritelty velvollisuus säilyttää rekisteröityjen henkilötietoja turvallisesti, täsmällisesti ja ajantasaisesti. Tämän tietosuojailmoituksen mukaisesti Valjaspuoti Oy toimii keräämiensä tietojen rekisterinpitäjänä. Rekisterinpitäjän yhteyshenkilö tietosuojaa koskevissa asioissa on Olli-Pekka Virtanen.

Valjaspuoti OY (Y-tunnus: FI04711686)
Etu-Hankkionkatu 20
33700 TAMPERE

Jos sinulla on henkilötietojesi käsittelyyn liittyviä kysymyksiä tai haluat käyttää oikeuksiasi rekisteröitynä, voit olla yhteydessä osoitteeseen info@valjaspuoti.com. Tarkemmat yhteystietomme ovat:

Osoite: Etu-Hankkion katu 20, 33700 Tampere

Puhelinnumero:

Tietojen keruu Valjaspuodissa

Vastaanotamme ja käsittelemme henkilötietoja ainoastaan liiketoimintaamme liittyen. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että vastaanotamme henkilötietoja, kun asioit verkkokaupassamme, tilaat uutiskirjeemme tai rekisteröidyt asiakkaaksemme. Lisäksi saamme henkilötietoja esimerkiksi meille lähetetyistä työhakemuksista. Näin ollen kaikki keräämistämme henkilötiedoista tulee meille rekisteröidyiltä itseltään.

Vastaanottamamme ja keräämämme henkilötiedot koostuvat pääasiassa seuraavista henkilötiedoista:

  • Asiakkaan yhteystiedot, kuten nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite.
  • Tietoa nettisivustomme käytöstä

Tietojen käsittely Valjaspuodissa

Säilytämme rekisteröityjen henkilötietoja vain niin kauan kuin lainsäädäntö vaatii tietoja säilytettävän. Emme käsittele henkilötietoja muussa tarkoituksessa kuin liiketoimintamme kannalta on tarpeellista. Henkilötiedot ovat vain niiden työntekijöiden käsiteltävissä, joiden työn kannalta se on tarpeellista. Valjaspuoti Oy on ryhtynyt tarpeellisiin toimenpiteisiin säilyttääkseen rekisteröityjen henkilötietoja turvallisesti ja voimassa olevan lainsäädännön mukaisesti. Me Valjaspuodissa seuraamme myös aktiivisesti teknistä kehitystä, jotta tietoturvamme säilyy ajantasaisena ja tehokkaana.

Henkilötietoja kerätään ja käsitellään seuraaviin tarkoituksiin:

  • Asiakassuhteiden ylläpito sekä yhteistyö kumppaneidemme kanssa
  • Palveluidemme tarjoaminen, esimerkiksi verkkokauppaostosten mahdollistaminen
  • Markkinointitoimien mahdollistaminen
  • Rekrytointi

Keräämme ja käsittelemme näitä tietoja vain ylläpitääksemme liiketoimintaamme, markkinoidaksemme tuotteitamme sekä ylläpitääksemme asiakassuhteitamme eikä tietoja käytetä muuhun tarkoitukseen. Lisäksi tietojen käsittely perustuu rekisteröidyn suostumukseen, sillä emme vastaanota tietoja muilta tahoilta, kuin rekisteröidyiltä itseltään.

Tiedon jakaminen

Emme siirrä henkilötietoja kolmansille osapuolille, ellei liiketoimintamme niin vaadi. Joissain tapauksissa käytämme alihankkijoita hoitaessamme liiketoimintaamme, esimerkiksi verkkokauppamme ylläpidossa, ja näin ollen alihankkijat saattavat käsitellä rekisteröityjen henkilötietoja. Alihankkijat käsittelevät rekisteröityjen henkilötietoja vain liiketoimintamme kannalta oleellisiin tarkoituksiin ja noudattaen tietosuojaohjeitamme. Tietoja ei siirretä EU tai EEA alueen ulkopuolelle, ellei liiketoimintamme niin vaadi. Tällaisessa tilanteessa noudatamme kuitenkin voimassaolevaa lainsäädäntöä.

Oikeutesi rekisteröitynä

Rekisteröitynä sinulla on oikeus pyytää nähtäväksesi kopio säilyttämistämme henkilötiedoistasi, tietojesi korjausta tai tietojesi poistoa rekisteristämme. Lisäksi olet oikeutettu kieltämään henkilötietojesi käsittelyn tai vastustaa niiden käsittelyä. Joissain tapauksissa sinulla on oikeus tietojen liikkuvuuteen, eli oikeus pyytää tietojasi siirrettäväksi toiselle palveluntarjoajalle yleisellä, koneluettavalla tavalla, jos se on teknisesti mahdollista.

Koska tietojen käsittely perustuu rekisteröityjen suostumukseen, on sinulla oikeus vetää suostumuksesi pois ilmoittamalla siitä meille. Voit myös aina peruuttaa esimerkiksi markkinointikirjeiden vastaanottamisen. Tämä saattaa kuitenkin vaikuttaa joidenkin palveluidemme saatavuuteen, esimerkiksi markkinointitoimenpiteiden osalta.

Jos koet, että oikeuksiasi rekisteröitynä ei ole noudatettu, olet oikeutettu jättämään valituksen tietosuojavaltuutetulle (lisätietoja saatavilla osoitteesta www.tietosuoja.fi).